În magazinele din Bălți au apărut rafturile sociale: acolo pot fi donate produse pentru cei care au nevoie

Produse pentru oamenii care nu î-și pot permite de a cumpără ceva în această perioadă grea, pot fi luate de către persoanele care au mare nevoie de pe rafturile sociale, amenajate în mai multe magazine din Bălți. Oamenii în etate cu pensii mizere spun că, acțiunea a fost organizată în cel mai oportun moment. Bălțenii care nu sunt idiferenți continuă să lase produse în cadrul acțiunii de binefacere „Ajută dacă poți, ia dacă ai nevoie”.

În mai multe magazine din Bălți au apărut rafturi speciale, pe care pot fi lasate produse pentru cei care acum, în timpul stării de urgență, au o situație grea. Acțiunea „Ajută dacă poți, ia dacă ai nevoie” a mibilizat bălțenii care nu sunt indiferenți. Reamintim că  în luna martie, Renato Usatii a cerut locuitorilor din țară să cumpere produse alimentare și să le lase în magazine rafturi speciale de unde pensionarii ar putea să le ia pentru a le folosi gratuit. Mulți cred că dacă toți bălțenii se vor uni și se vor ajuta reciproc, atunci tuturor le va fi mai ușor să iasă din criza dificilă.

Angajații supermarketurilor spun că cetățenii oferă binevol și ajută cu produse. Potrivit acestora, astfel de acțiuni sunt capabile să unească toți oamenii în timpul luptei împotriva unei astfel de epidemii periculoase.

Potrivit Tatianei Postmac, angajată a Primăriei Bălți, ajutorul de la supermarketurile va fi pus în pachete și vor fi transmise celor care se deplasează greu sau nu î-și pot permite de a cumpăra ceva.

Vârstnicii spun că ajutorul este într-un moment oportun. Deoarece pensiile lor sunt prea mizere.

Rafturile sociale pot fi găsite în mai multe magazine și supermarkete din orașul Bălți.

В бельцких магазинах появились социальные прилавки: там нуждающимся оставляют продукты

В бельцких магазинах появились социальные прилавки: там нуждающимся оставляют продукты

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 10. April 2020

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture