BĂLȚENII AU HOTĂRÂT UNDE PETREC REVELIONUL

Pentru mulți dintre noi, seara de Anul-Nou este cel mai așteptat moment. Deși este considerată în primul rând o sărbătoare de familie, unii oameni preferă să petreacă noaptea dintre ani mai departe de casă, în restaurante sau în localuri pline de zgomot și veselie.

După data de 14 decembrie tot mai multe persoane fac rezervări. Cu cât suntem mai aproape de Anul-Nou cu atât mai mult se simte atmosfera de sărbătoare. Până la moment mesele au fost rezervate în proporție de 70-80 la sută”.

Generația mai în vârstă schimbă atmosfera de casă cu cea din restaurant.

Cu fiecare an oamenii preferă să sărbătorească la restaurant, unde este un program interesant. De cele mai multe ori femeile vor să scape de pregătitul mesei. Pînă la moment au fost rezervate 80 la sută din mese”.

Fie că alegem să mergem într-un club sau restaurant, trebuie să scoatem din buzunare între 500 și 700 de lei pentru o persoană, în funcție de meniu și program.

Totuși, numărul limitat de rezervări, prețurile mari sau dorința de a păstra tradițiile, îi determină pe cei mai mulți dintre noi să rămână acasă.

Voi petrece acasă împreună cu soția, fiica, ginerele și prietenii care locuiesc prin apropiere ”.

Sărbătorim diferit. Când la prieteni, când la părinți, când cu familia ”.

Conform prețurilor de piață, o masă de Revelion cu friptură, tradiționala salată Olivie, portocale, spumant și desert, îi costă pe moldoveni până la 400-500 de lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture