Bălțenii au parte de avertismente sonore despre Covid pe timp de noapte

0

Nu pot dormi nopțile. Este vorba despre locuitorii din centrul orașului Bălți, care sunt treziți din somn de avertismente sonore. Pe un canal de telegram a apărut un filmuleț video, în care o femeie povestește, cum la ora 3 noaptea, din difuzoare răsună mesaje privind pericolul infecției Covid-19.

Oamenii sunt nedumeriți de decizia responsabililor de a transmite mesajele în acest mod. În timp ce unii s-au obișnuit deja, cu aceste sunete, alții spun că nu-și mai găsesc liniștea de ceva timp.

Acest lucru este deranjant în special pentru cei care suferă de insomnii și copiii mai sensibili.

Ne-am adresat primăriei Bălți, pentru a lua un comentariu, în privința acestei situații și a afla când vor soluționa problema. Responsabil de emiterea notificărilor informaționale și a avertismentelor, s-a dovedit a fi secția cultură din primărie. Reprezentanții au spus că ne vor oferi informații, doar după o adresare în scris către departament.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture