BĂLȚENII AU PORNIT LA PROTEST

Sute de bălțeni s-au adunat de dimineață pentru a porni spre Chișinău. Asta după ce primarul de Bălți, Renato Usatâi, a îndemnat oamenii să iasă la protest pentru a nu permite oligarhilor să controleze țara. În cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV7, edilul a menționat că ziua care urmează va fi una dificilă.

„Îndemn toți locuitorii Republicii Moldova să iasă la protest. Până la ora 12.00 președintelui îi va fi înaintat următorul candidat la funcția de prim-ministru, dar cum deja știm, acesta va fi iar Plahotniuc. De aceea ne adunăm la Chișinău, lângă parlament. Vreau să invit la Chișinău toată țara, care va spune „nu” regimului Plahotniuc ”, a afirmat Renato Usatâi.

Bălțenii au susținut inițiativa primarului și au mers la protest.

Mergem la protest, pentru Renato Usatîi, pentru dreptate”.

Mergem la protest pentru a nu permite oligarhului să vină la putere. Altfel nu se poate. El trebuie oprit la timp”.

Această bandă trebuie alungată. Cred că protestul va ajuta dacă vom ieși cu toții”.

Merg foarte mulți oameni. Singuri au venit cu inițiativa. Curând vom demonstra că suntem mulți și pregătiți să luptăm pentru țara noastră”.

Primele microbuze au pornit spre Chișinău dis-de-dimineață.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture