BĂLȚENII NU SE GRĂBESC SĂ DEA BANI PE POLIȚA MEDICALĂ

ASIGURAREA DE SĂNĂTATE ESTE INUTILĂ ÎN DETRIMENTUL PREȚULUIM

Au rămas zile numărate în care poliţa de asigurare obligatorie de asistenţă medicală poate fi cumpărată la un preţ redus. În acest scop, angajații Agenției Teritoriale Nord – Vest al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină au împărțit pliante și broșuri locuitorilor municipiului Bălți, pentru ai informa că vor beneficia de reduceri semnificative la procurarea primei de până în data de 31 martie.

Șeful CNAM din Bălți, Grigore Cugal a precizat că de la începutul anului s-a înregistrat o micșorare de 5 la sută a numărului de persoane care vor să-și asigure sănătate, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Bălțenii nu se grăbesc să profite de reduceri la procurea poliței de asigurare medicală. Mai mult ca atât, locuitorii municipiului Bălți spun că chiar dacă dețin poliță de asigurare medicală ei sunt nevoiți să achite din propriul buzunar serviiciile medicale.

Astfel, până pe 31 martie persoanele care se asigură în mod individual beneficiază de reduceri în mărime de 75% și 50% la achitarea primei de sigurare obligatorie de asistență medicală. Proprietarii de teren agricol au reduceri vor scoate din buzunar la procurarea primei doar o mie de lei, ceea ce reprezintă 25 de procente din prima de asigurare medicală. Notarii, avocaţii şi executorii judecătoreşti vor achita prima în mărime integrală, de 4056 lei.

Polița medicală poate fi procurată la oficiile Poșta Moldovei și la Agențiile teritoriale ale Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture