BĂLȚENII SUNT RUGAȚI SĂ SUSȚINĂ PROIECTUL DE AMENAJARE A TERENULUI PENTRU VOLEI DE PLAJĂ

Toți cei care nu pot rămâne indiferenți sunt rugați să sprijine proiectul social pentru îmbunătățirea terenului de volei, inițiat de atletul Ivan Grosu.

El susține că această idee i-a apărut acum un an și jumătate, dar realizarea acesteia a devenit posibilă acum cu ajutorul unui concurs  de granturi. Ivan Grosu spune că o mulțime de locuitori sunt interesați de volei, însă în oraș nu există nici un loc special amenajat  pentru a practica acest tip de sport.

Terenul pentru volei de plajă presupune prezența unei acoperiri sigure și a unui echipament sportiv selectat corespunzător.

Implementarea proiectului depinde de votul fiecăruia pe site-ul faptebune.md. Ivan Grosu este sigur că ideea de a amenaja un asemenea teren este foarte bună și speră că-i va reuși.

Documentația estimativă a proiectului indică suma necesară pentru implimentarea acestuia. Este vorba de circa 100 mii de lei.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture