ZECI DE SACI DE GUNOI AU FOST ADUNAȚI ÎNTR-O ORĂ

La Bălți continuă activitățile de salubrizare a orașului. Membrii organizației «Новоe поколения» se implică activ în acestea. De dimineață aceștia au mers la lacul orășănesc.

La stația Ivușca, situată la intrarea în cartierul Bălțiul nou erau munți de gunoi. Înarmați cu greble și mături, tinerii într-o oră s-au isprăvit ușor cu terenul respectiv. Zeci de saci au fost rapid umpluți cu deșeuri care au fost împrăștiate de vânt. Tinerii au reînoit stația și au văruit copacii. Potrivit Ecaterinei Dubițcaia, participarea la aceste lucrări arată adevărata atitudine a locuitorilor din Bălți față de orașul lor drag.

Potrivit tinerilor, doar de noi înșine depinde cum va arăta spațiul urban. Este important ca un număr cât mai mare de locuitori să contribuie la astfel de activități.

Odată cu sosirea primăverii, organizația ” Новоe поколения ” au adus deja în ordine mormintele veteranilor celui De-al Doilea Război Mondial în cimitirul orașului și câteva curți din Bălți.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture