BĂLȚENII VOR ÎN LOC DE CAZINOURI ATELIERE PENTRU COPII

Noul regulament aprobat de Consiliul Municipal Bălți, cu privire la amplasarea și activitatea sălilor de jocuri de noroc este salutată de bălțeni. Potrivit documentului cazinourile ar putea fi amplasate la o distanță de 2 kilometri de la instituții de învățământ, unități de alimentației publică, stații și zone rezidențiale.

Bălțenii sunt de părere ca în locul unde își desfășoară în prezent activitatea sălile de jocuri de noroc, să fie amplasate ateliere pentru copii, săli de sport, cluburi de noapte, care potrivit lor ar aduce un beneficiu societății.

La fel modificări s-au făcut și la orarul de activitate a salilor de jocuri de noroc. Acestea vor activa de la ora 10:00 până la ora 18:00. Iar la expirarea autorizației, proprietarii de cazinouri nu vor putea obține o nouă permisiune pentru funcționare, deoarece regulile au fost înăsprite.

În orașul Băți sunt peste 60 de sălii de jocuri de noroc.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture