BĂLȚENII VOR PLĂTI MAI SCUMP PENTRU CĂLDURA CONSUMATĂ ÎN DECEMBRIE

Locuitorii din municipiul Bălți vor plăti cu 50 la sută mai mult pentru căldura consumată în luna decembrie. Informația a fost confirmată de directorul CET-Nord, Ion Gologan. Potrivit șefului Centralei Electrice cu Termoficare, consumatorii vor scoate din buzunare cu aproape 10 lei mai mult pentru un metru pătrat, față de luna noiembrie.

Pentru luna decembrie bălțenii vor achita aprope 26 de lei pentru un metru pătrat de locuință, cu 9 lei și 12 bani mai mult decât pentru luna noiembrie anul trecut.

În luna noiembrie tariful la căldura a fost de aproape 17 lei.

Dacă în medie bălțenii au achitat facturile pentru energia termică consumată în noiembrie 600 de lei pentru un apartament cu două odăi. În dembrie vor fi nevoiți să plătească 900 de lei.

De asemenea directorul CET-Nord, Ion Gologan a precizat că în ianuarie facturile vor continua să crească din cauza scăderii temperaturilor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture