BĂLȚI: FEMEIE LOVITĂ CHIAR PE TRECEREA DE PIETONI

O femeie în vârstă de 58 de ani din municipiul Bălți a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului victima s-a lovit puternic la cap și a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

Potrivit Serviciului de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, accidentul s-a produs în după amiaza zilei de 12 septembrie, la intersecția străzilor Decebal şi Calea Ieşilor, cu implicarea unui șofer în vârstă de 20 de ani din Chișinău.

„Ajunși la fața locului, angajații poliției au stabilit că automobilul de model Skoda condus de locuitorul municipiului Chișinău în vârstă de 20 de ani, a tamponat o femeie la trecerea de pietoni. Locuitorea municipiului Bălți în vârstă de 58 de ani a fost transportată la spital cu diverse traumatisme. Actualmente, poliția cercetează cazul. Ulterior, va fi numită expertiza medico legală, iar rezultatele acesteia va determina încadrarea juridică a faptei.”

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture