FĂPTAȘII CARE AU SPART ROȚILE UNOR MAXI TAXI DIN BĂLȚI, ÎNCĂ NEIDENTIFICAȚI

La aproape trei săptămâni de când mai multe microbuze de maxi taxi din Bălți au fost vandalizate, poliția încă nu a dat de urmele făptașilor. Incidentul s-a întâmplat în noaptea de 26 spre 27 august, Ziua Independenței Republicii Moldova. Răufăcătorii au spart roțile microbuzelor parcate în microraionul Dacia și au fugit de la fața locului.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Bălți, Olga Bejenaru, a declarat pentru BTV, că făptașii încă nu au fost identificați și că poliția continuă să întreprindă măsurile necesare pentru stabilirea acestora.

„A fost inițiată procedura contravențională în baza articolului 104, cod contravențional al Republicii Moldova, distrugerea sau deteriorarea intenționată a bunurilor străine. Actualmente se întreprind măsuri întru stabilirea făptașilor, iar dacă aceștia vor fi identificați, ei riscă pedeapsă cu aplicarea amenzii de la 600 la 1200 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 40 de ore.”

Amintim, că șoferii care de Ziua Independenței Republicii Moldova s-au trezit cu autoturismele vandalizate cred că acțiunea infracțională ar fi fost organizată la comanda lui Plahotniuc, care s-ar fi temut că autoturismele cu pricina vor transporta bălțenii la protestul din capitală.

Postul de televiziune BTV va monitoriza evoluația cazului.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture