BĂSESCU: ”Slugoii lui Plahotniuc din România să nu mă facă să vorbesc”

Fostul președinte al României Traian Băsescu a avut o intervenție la postul de televiziune B1TV referindu-se la legăturile dintre anumiți oameni politici din România și oligarhul Vlad Plahotniuc, scrie comisarul.ro citat de UNIMEDIA.

Sunt constrâns de legea care nu-mi permite, ca fost șef al statului, să divulg secrete pe care le-am aflat când ocupam funcția. Dar s-ar putea ca, pe fondul agravării situației din Moldova, în interesul țării, să renunț la aceste obligații. Îi avertizez acum pe slugoii lui Plahotniuc din România, la oamenii politici mă refer, să-și ia labele de pe el”,a tunat Băsescu.

Știu cine a mâncat din mâna lui Plahotniuc din România și cine mănâncă și acum. Încetați cu susținerea lui Plahotniuc în România. Punct”, a mai adăugat Traian Băsescu.

Întrebat la cine se referă, acesta a recunoscut că este vorba despre „politicieni, în primul rând. Totul are o limită. O Moldova destabilizată de Plahotniuc înseamnă un risc de securitate națională pentru România”.

Prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc nu a comentat deocamdată acuzațiile.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture