NICOLAE TIMOFTI A FOST AMENINȚAT

Fostul consilier al președintelui, Vlad Țurcanu, a confirmat că Nicolae Timofti a fost amenințat pentru a desemna un anumit candidat pentru funcţia de premier.

Preşedintele a vorbit despre faptul că i s-a impus o candidatură şi i s-a adiat, de către cine nu ştiu, că nu se vor întâmpla lucruri prea bune cu doi dintre fiii săi. Cei doi ar fi fost urmăriţi. Că nu li se dorea binele”, a spus Vlad Ţurcanu.

Mai mult, fostul consilier prezidenţial a declarat că despre acest incident preşedintele ar fi discutat cu ambasadorii. „A furnizat informaţii despre acest caz atâta cât a considerat el că este necesar. Nu cunosc prea multe. Mai multe detalii a oferit probabil, şefilor diplomaţiilor străine. Preşedintele le-a descris şi unele detalii”, citează Jurnal.md.

Vlad Țurcanu și-a anunțat demisia în cadrul unui briefing de presă. Motivul a fost dezinformarea opiniei publice, referitor la desfășurarea ceremoniei de depunere a jurământului de către noii miniștri.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture