Bătut sălbatic de fiu, un bătrân s-a sinucis

Un bărbat de 37 de ani din Criuleni a fost găsit vinovat că și-ar fi determinat propriul tată să își ia zilele, după ce l-a snopit cu bătaia pe bătrân. După mai multe zile de chin, părintele de 72 de ani nu a mai suportat torturile și s-a sinucis. Procurorii au reușit să demonstreze în primă instanță că loviturile fiului l-au împins la moarte pe septuagenar, iar judecătorii au emis o sentință de cinci ani după gratii, scrie today.

Fapta incriminată a avut lor în martie 2014, susțin anchetatorii. Inculpatul, după ce bea peste măsură, obișnuia să își bată fără milă tatăl lipsit de apărare. După mai multe zile de chin fizic și psihologic, bătrânul a renunțat să mai lupte și s-a sinucis.

Vecinii au mărturisit la anchetă că părintele a fost nu o dată ținta furiei sălbatice a propriului fiu, care nu se sfia să-l lovească ore în șir cu pumnii și cu picioarele. După cea din urmă bătaie, tatăl inculpatului le-a mărturisit cunoscuților că nu mai poate îndura și că își va pune capăt zilelor.

Individul a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de violență în familie care determină sinuciderea victimei, iar magistrații din Criuleni l-au găsit vinovat și l-au condamnat la cinci ani în penitenciar cu regim închis. Sentința este, deocamdată, cu drept de apel.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture