BERD va oferi 17 milioane de euro pentru îmbunătățirea sistemului de încălzire al CET-Nord

0

Investiție în valoare de 17 milioane de euro, oferită țării noastre de BERD și alți donatori. Acești bani sunt predestinați pentru sistemul de  încălzire centralizată din Bălți. Acordul dat a fost semnat astăzi 24 decembrie .

“O nouă investiție în valoare de 17 milioane de euro sunt oferiți țării noastre de BERD şi alți donatori. De data aceasta, banii sunt destinați pentru modernizarea sistemului de încălzire centralizată din Bălți. Acordul de împrumut l-am semnat astăzi cu Octavian Costaș, reprezentant al BERD. Cu această sumă compania CET Nord îşi va îmbunătăți sistemele de încălzire. Prioritar, proiectul va contribui la restabilirea furnizării de apă caldă menajeră centralizată, întreruptă în urmă cu mai bine de 20 de ani”, se arată într-un mesaj postat de Andrei Spînu pe pagina sa de Facebook.
Menționăm că, datorită acestui proiect în mun. Bălți va fi restabită furnizarea apei calde menajeră centralizată care a fost întreruptă acum 20 de ani.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture