România mai aproape de Bălți. 20 de cutii cu produse alimentare pentru profesorii pensionari

0

România mai aproape de cetățenii Moldovei. Asociaţia Investitorilor din România (AIR) în R. Moldova vor împărți 250 de cutii cu produse alimentare familiilor cu o situație materială dificilă, din nordul țări. Joi, 23 decembrie au fost înmânate 20 de colete profesorilor pensionari din cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălţi. Valentina Țentiu în vârstă de 75, activează în cadrul instituției de învățământ superior de aproape 50 de ani. Mare ia fost bucuria când adminitrația a anunțat-o că va primi un cadou.

Campania de binefacere este la cea de a treia ediție și se desfășoară cu suportul Episcopiei de Bălţi a Mitropoliei Basarabiei și a Consulatului General al României la Bălți. Dacă până în prezent Asociația Investitorilor au împărțit daruri în sudul și centrul țării, în 2021 au venit la Bălți și în nordul Moldovei.

În total vor fi oferite 3,5 tone de produse alimentare. Petrişor Dumitrescu, Consulul General al României la Bălţi spune că astfel își propun să aducă zâmbetul pe fețele bătrînilor.

Natalia Gaşiţoi a menționat că darurile Asociaţiei Investitorilor din România, este un dar binevenit, pentru profesorii pensionari ai instituţiei pe care o conduce, acum înainte de sărbătorile de iarnă.

Episcopul Antonie a mulţumit Asociației Investitorilor din România pentru lecția de bunătate oferită și a îndemnat oamenii la fapte frumoasde, în ajun de sărbători.

Tot ieri, 23 decembrie, în localitatea Chetrosu, Drochia 8 familii au avut bucuria de a primi daruri din partea AIR, la Donduşeni – 20.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture