Birourile electorale vor fi asigurate cu echipament de protecție anti COVID-19 în cadrul scrutinului din 11 iulie

Pentru a preveni la maxim răspândirea infecției COVID-19 în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie curent, organele electorale vor primi echipament de protecție. Este vorba despre măști, costume de protecție, mănuși, viziere și dezinfectanți. Resursele de protecție vor fi asigurate de către Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și este destinat atât membrilor birourilor de vot, cât și alegătorilor, scrie tv8.md.

O decizie în acest sens a fost luată, astăzi, de Comisia Electorală Centrală, care a stabilit că pentru birourile electorale ale secțiilor de votare din țară vor fi distribuite 200 300 mănuși, 30045 viziere și 6009 costume de protecție și 300 450 măști de protecție destinate atât funcționarilor electorali, cât și alegătorilor, informează Comisia Electorală Centrală.

Bunurile vor fi eliberate de către SA „SanFarm-Prim”, care va recepționa și va elibera gratuit medicamentele și echipamentele de protecție necesare către instituțiile medico-sanitare publice beneficiare conform distribuirii Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Foto: tv8.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture