Ca după bombardament: locuitorii blocurilor din strada Kolesov cer reparația drumului

124

În mai multe curți de-a lungul străzii Colesov drumurile sunt ca după bombardament: nu poți să mergi nici pe jos, nici cu automobilul. Drumul din curte pare a fi niște ruine. Toamna și iarna, el se transformă într-un adevărat obstacol impracticabil, în special pentru mamele cu cărucioare și vârstnici. Potrivit locatarilor, taximetriști refuză să vină în curtea lor, iar ambulanța ajunge cu greu până la scările casei.

Locatarii blocurilor încearcă să rezolve problema cu forțele proprii. Gropile sunt umplute cu deșeuri de construcții, dar această soluție este insuficientă. Oamenii care locuiesc aici mulți ani la rând spun, că n-au văzut niciodată în curtea lor nici tehnica pentru  reparațiea drumurilor, nici drumari.

Pentru a primi comentarii, echipa BTV s-a adresat la viceprimarul de Bălți. El a promis să comenteze situația, dar nu a răspuns la telefon până la momentul publicației știrii. Postul nostru de televiziune va urmări acest subiect. Noi vom afla  când exact este planificată reparația străzii Colesov și dacă în genere este sau nu  pe agenda primăriei.

Anterior, reprezentanții administrației locale au raportat că reparația tuturor străzilor în cartiere va fi făcută treptat. Și rândul străzii Colesov cu siguranță va veni. Datorită economiilor acumulate,  Bălțiul în ultimii 4 ani a reușit să repare cu circa 30% mai multe drumuri, necătând la finanțare redusă din Fondul republican al drumurilor, care a rămas la același nivel care a fost și până în anul 2015.

Как после бомбежки: жители улицы Колесова просят отремонтировать дорогу

Как после бомбежки: жители улицы Колесова просят отремонтировать дорогу

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 5. November 2019

Cmentariile sunt închise