«Oamenii așteaptă de la noi acțiuni concrete». Renato Usatîi și-a exprimat prioritățile în funcția de primar al municipiului Bălți

110

Primul LIVE din biroul de primar al mun. Bălți în noul său mandat. Primarul mun. Bălți, Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, a susținut la data de 5 noiembrie, după încheierea programului de lucru, primul său live pe Facebook în care le-a împărtășit cetățenilor planurile și primele acțiuni pe care intenționează să le întreprindă la Bălți, unde a câștigat alegerile pentru a doua oară. Edilul a menționat că-și propune să îmbunătățească comunicarea cu cetățenii, să facă mai eficientă activitatea primăriei și să faciliteze accesul oamenilor la serviciile municipale.

Usatîi a declarat că printre primele sale activități din actualul mandat sunt o serie de discuții cu șefii de direcții din cadrul primăriei și cu conducătorii întreprinderilor municipale. Primarul a spus că de mâine va începe primele inspectări în oraș.

„Voi fi în contact permanent cu cetățenii orașului, voi vizita toate cartierele orașului. Avem sectoare cu probleme. Pe unele străzi sunt aproape de final lucrările de plombare a drumurilor și reparație a trotuarelor”, a menționat Renato Usatîi, precizând că unele lucrări vor fi continuate și pe timp de iarnă, asta deoarece inițiativa „Bălți, oraș pietonal” rămâne o prioritate a sa..

Primarul de Bălți a mai spus că vrea să facă și mai bună comunicarea sa cu cetățenii.

Renato Usatîi a menționat că în timpul ce urmează va întreprinde măsuri în vederea îmbunătățirii circuitului a actelor în structurile primăriei.

Primarul a făcut un apel către bălțenii cu idei și proiecte de dezvoltare a orașului, chemându-i la colaborare și asigurându-i de deschiderea Primăriei Bălți în acest sens.

„Sunt deschis să discut absolut toate proiectele care pot îmbunătăți lucrurile la Bălți”, a accentuat edilul.

Referitor la relația cu autoritățile naționale, Usatîi a declarat că administrația de la Bălți va veni cu mai multe abordări și speră că vor fi susținute de Guvern.

„Prim-ministrul Maia Sandu a spus că Guvernul va colabora cu toți primarii, indiferent de apartenența lor politică. Sper că nu sunt vorbe goale, pentru că așa au spus în trecut toți prim-miniștrii după alegeri locale”, a menționat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a fost ales în funcția de primar la 20 octombrie a.c. din primul tur de scrutin cu votul a circa 65% dintre alegători.

Cmentariile sunt închise