Călărași Divin – Onest în fiecare Strop! Primul magazin în format nou, deschis la Bălți

Nu am putut rata deschiderea oficială a noului magazin Călărași Divin în inima capitalei de nord. Este al 12-lea magazin din țară și primul într-un format mai modern și deosebit de celelalte existente. Pe lângă ambianța plăcută și interierul luminos, fiecare consumator își va găsi băutura preferată. Gama de produse ,,Călărași Divin” cuprinde  divinuri de la 3 până la 50 de ani, brandy, rachiuri de vin și vinuri, toate la prețuri avantajoase. Noul magazin este amplasat pe adresa: Piața Vasile Alecsandri nr. 4.

 

,,Sunteți în magazinul specializat ,,Călărași Divin”. Astăzi este deschiderea noastră oficială. Avem prețuri convenabile, prețuri pentru deschidere cu reduceri bune

Cu o istorie mai veche de 125 ani, Călărași Divin este unul dintre liderii în producerea băuturilor alcoolice din Republica Moldova. Întreprinderea se poate mândri cu un ciclu închis de producere – de la plantarea viței-de-vie până la comercializare, ceea ce îi permite monitorizarea tuturor proceselor tehnologice pentru obținerea divinului de înaltă calitate.

Vadim Pitel Director Regional Călărași-Divin: ,,Astăzi marcăm deschiderea celui de-al 12 magazin Călărași-Divin și primul în format nou, ce reprezintă un mariaj perfect între tradițiile seculare și tendințele noi.”

În palmaresul companiei sunt peste 50 de Grand Prix-uri și medalii la diverse concursuri internaționale.

Vadim Pitel Director Regional Călărași-Divin: ,, Recent divinul Călărași Ștefan Vodă de 25 de ani a primit medalia „Master”, la un concurs internațional de la Londra”

Am surprins familia Melnic, care era în căutarea unui cadou. Aceștia au optat pentru un divin în sticlă sub formă de figurină. De altfel produsele Călărași Divin sunt în capul mesei la orice sărbătoare a familiei lor.

Svetlana Melnic:,,Ne bucurăm foarte mult că s-au deschis aici în centru. Pentru că noi mergeam la magazinul din direcția Dacia, ca să cumpărăm produsele lo și mă bucur că au trecut în centru, să fie mai ușor pentru noi.Nu putem spune că intru eu, dar intră soțul. La fiecare petrecere mare, cum ar fi cumătrii, botezuri, știți cum la noi la moldoveni se face, desigur că intrăm la Divin-Călărași.

  Mare le-a fost bucuria că au putut participa la o tombolă, în urma căreia au câștigat un divin de 8 ani.

,,Da am câștigat un Călărași de 8 ani. Sper să fie veritabil și mersi mult.” – a declarat soțul Svetlanei.

Vadim Pitel Director Regional Călărași-Divin: ,,În viitorul apropiat venim și în alte regiuni ale republicii, pentru că Călărași Divin merită să fie prezent la orice sărbătoare.

În prezent ,,Călărași Divin” este deținătoarea titlului de „Cea mai bună vinărie producătoare de Divin 2020”, pe care l-a primit din partea Oficiului Național al Viei și Vinului și a Guvernului de Ziua Națională a Vinului.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture