Care sunt cel mai bine plătite locuri de muncă din Moldova

0

Cel mai bine plătit post vacant din Moldova, anunțat de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, este postul de director într-o companie de cosmetice, parfumerie și bijuterii din Chișinău.

20 de mii de lei pot deveni o sursă de venit lunar pentru un viitor consultant în domeniul alimentației publice într-un complex turistic din satul Puhoi, județul Ialoveni, în timp ce trei șoferi de excavatoare care vor lucra la cariera de piatră concasată de granit din Soroca și un specialist în geodezie care va lucra la Chișinău li se oferă 15-20 mii lei. Candidații ideali trebuie să aibă experiență de lucru, scrie N4.

Totodată, unui mecanic auto din municipiul Chișinău i se oferă 12-20 de mii de lei, 10-20 de mii de lei pot deveni salariu lunar pentru trei sudori și doi ingineri care vor lucra la Chișinău.

Centrul de Ambulanță Prespital și Spitalul Clinic Militar Central din Chișinău au nevoie de 30 de medici cu sau fără experiență de muncă pentru a asigura ambulanțele pacienților. Medicii pot conta pe un salariu de 17.400 de lei.

Se oferă câte 15.000 de lei pentru un inginer, doi responsabili IT, un șef de șantier, doi analiști și un consultant sisteme informatice, doi mașiniști, trei șoferi și un mecanic auto. Viitorii angajați vor lucra la Chișinău. Posturile oferite sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture