Cazul tinerelor care au bătut cu picioarele o adolescentă la Ciocana: Ce sentinţă au primit

Tinerele care au bătut cu picioarele și au târât pe jos o adolescentă în sectorul Ciocana al capitalei și-au primit sentința.

0

Două dintre acestea și-au recunoscut vina și merg pe procedură simplificată, acest lucru înseamnă că 1/3 din pedeapsă este redusă, transmite jurnal.md.

Respectiv, s-au cerut patru și șase luni de închisoare pentru tinere. Cele șase luni de detenție sunt pentru fata care anterior a mai avut antecedente penale. Decizia a fost luată astăzi, 3 decembrie, de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Cele două suspecte au între 13 și 15 ani, iar victima are 15 ani. Cazul a avut loc pe 5 februarie 2021, în preajma unui magazin de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din Chișinău.

Amintim că pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe în care o adolescentă este bătută cu picioarele, umilită, târâtă pe jos și obligată să sărute mâinile agresoarelor sale. Imaginile au fost postate chiar de una dintre ele.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture