Chicu și Dodon tot anunță. Dar, renunță. O întreagă vară de autoizolare

O senzație de deja vu o tot trăim deja de 5 luni de când în țara noastră au început ba să fie impuse ba să fei scoase, măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus, dar și unele decizii, care par să fie făcute în binele poporului, însă în realitate mai mult îi derutează pe moldoveni.

Un actor principal în lurea deciziilor și anunțarea acestora de la tribune, este și premierul Ion Chicu, care din luna martie de când sistemul medical se luptă cu virusul nemilos, tot anunță și renunță. În materie de anunțuri,  Chicu a debutat la 6 aprilie când spunea bugetarilor că vor mai sta acasă 10 zile, după ce pentru o singură zi au revenit la muncă în plină pandemie.

Un lucru similar se tot întâmplă și cu autoizolarea, care obligatorie este cu fiecare prelungire a stării de urgență.

Între timp anunțuri la acest subiect au fost făcute și de către șeful statului Igor Dodon, care au rămas niște speranțe goale pentru cetățeni.

Idee care nu a trecut, așa că Igor Dodon a mai repetat-o peste câteva săptămâni.

Istoria se repetă. Iar de această dată piscinele sunt tema abordată de Ion Chicu. La nici 3 săptămâni de când s-au redeschis, din 1 august au și fost închise. Ca mai apoi la 2 zile distanță premierul le suflă speranța proprietarilor de piscine că acestea vor mai putea activa în această vară.

Nu trec neobservate nici deciziile cu privire la activitatea grădinițelor. Acestea ar fi trebuit să-și înceapă activitatea în luna iulie, conform declarațiilor oficialilor. Însă potrivit prim-ministrului abea din 1 septembrie instituțiile de învățământ școlare și preșcolare ar putea să-și înceapă activitatea, însă nu se cunoaște încă ce decizii vor mai fi luate în acest sens.

Chicu și Dodon tot anunță. Dar, renunță O întreagă vară de autoizolare

Chicu și Dodon tot anunță. Dar, renunțăO întreagă vară de autoizolare

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 3. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture