Chișinău: un bărbat a murit în drum spre casă, chiar după externare

Tragedia a avut loc pe 7 octombrie, în sectorul Telecentru din Chișinău. Bărbatul ar fi suferit un stop-cardiac.

Întâmplare șocantă în capitală. Un bărbat a murit într-o stație de așteptare a transportului public, chiar în fața trecătorilor. Tragedia a avut loc pe 7 octombrie, în sectorul Telecentru din Chișinău. Bărbatul ar fi suferit un stop-cardiac. Trecătorii care au încercat să-i acorde primul ajutor medical, spun că bărbatul încă mai respira, dar nu a supravețuit până la sosirea ambulanței. Martorii au mai menționat că ambulanța a ajuns la fața locului în decurs de 15-20 de minute, iar medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

Potrivit trecătorilor, aceștia au încercat să caute careva acte pentru ai coonfirma identitatea și au descoperit documentele care confirmă o externare recentă din spital.

Conform datelor preliminare, moartea a survenit ca urmare a unui stop cardiac. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost îndreptat către expertiza medico-legală, pentru a stabili motivul decesului.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture