Circulația trenului Chișinău – București, reluată de pe 12 decembrie

0

Începând cu data de 12 decembrie 2021, circulația trenului Chișinău – București va fi reluată. Potrivit unui comunicat remis presei, până pe 31 decembrie trenul va circula de 2 ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de joi și duminică, iar din București – în zilele de luni și vineri, transmite Știri.md.

Totodată, începând cu 2 ianuarie 2022, trenul va circula de 3 ori pe săptămână, cu plecare din Chișinău în zilele de marți, joi și duminică, iar din București – în zilele de luni, miercuri și vineri.

Plecarea trenului din Chișinău – la ora 17:20, sosirea în București – la ora 06:17, plecarea din București – la ora 19:20, sosirea la Chișinău – la ora 08:15.

Costul călătoriei a rămas același: tariful SMART (nerambursabil) – 19 euro, prețul unui bilet pentru călătoria în vagon cu compartimente – 580 de lei, în vagon capitonat – 670 de lei.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani vor beneficia de o reducere de până la 40%.

Începând cu ziua de astăzi, biletele pot fi procurate la casele Gării Feroviare, iar din 6 decembrie biletele vor putea fi cumpărate și prin Internet, accesând site-ul www.cfm.md.

De asemenea, la Gara Chișinău se pot achiziționa documente de călătorie pentru trenurile care circulă din București în direcția Budapesta, Sofia, Viena și mai departe cu transbordare la orice alte rute din țările europene.

Concomitent cu începerea circulației trenului nr. 105/106 Chișinău – București, se va relua circulația zilnică a trenului de frontieră Iași – Ungheni.

Vă reamintim că, începând cu luna martie 2020 și până în prezent, circulația trenurilor de călători în trafic internațional în Republica Moldova a fost suspendată.

Administrația ÎS «Calea Ferată din Moldova» depune toate eforturile pentru a relua circulația trenurilor și în relația cu alte state -Rusia, Belarus, Ucraina.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture