Marina Tauber le promite sportivilor din Bălți că le va fi un aliat de nădejde și că va pune accent special pe dezvoltarea sportului (P)

0

Candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile din Bălți, Marina Tauber, îi asigură pe toți sportivii, dar și pe suporterii lor că, atunci când va ajunge primar, vor avea parte de un sprijin consistent din partea sa. Declarația a fost făcută în contextul în care actuala administrație a Primăriei a alocat, cu câteva înainte zile de alegeri, niște fonduri echipei orășenești de fotbal și, totodată, le-a transmis fotbaliștilor că, dacă Marinaadm Tauber câștigă, le va lua banii înapoi. 

În replică, Marina Tauber a ironizat pe seama lor și a spus că aceștia merită să devină protagoniștii unui volum de comicsuri, la câte inepții au debitat despre ea în această campanie electorală. Mai mult, ea le-a amintit bălțenilor că a făcut anterior sport de performanță, iar o bună parte din viață și-a dedicat-o susținerii sportivilor.

„Să zici o asemenea prostie înseamnă să pierzi orice legătură cu realitatea. Cum credeți, eu, cea care mi-am dedicat toată viața sportului profesionist, care a lucrat în acest domeniu, și ca antrenor și în administrație, aș putea să le iau banii fotbaliștilor înapoi, atunci când voi ajunge primar la Bălți? Vreau să fac un anunț pentru toți sportivii din oraș: vom face din FC Bălți o adevărată stea a fotbalului moldovenesc și vom moderniza stadionul”, a declarat Marinei Tauber pe pagina sa de Facebook.

Ea a precizat în context că, dintre toți politicienii, cele mai mari investiții în sport, le-a făcut Partidul „ȘOR” și, în particular, liderul său, Ilan Șor. Mai mult, ea a amintit că, odată cu preluarea puterii în Orhei, aici s-a dezvoltat foarte mult infrastructura sportivă, pentru toate genurile de sport, iar echipa de fotbal a orașului a devenit campioana Moldovei.

„Fotbaliștii vor avea condiții normale. Banii care au fost oferiți de Primărie sunt bineveniți, evident, dar vreau să fă spun că, din 21 noiembrie, veți afla ce înseamnă o atitudine corectă și adevărată față de domeniul sportului. Sunt sigură, dragi sportivi, că foarte curând, o să vedeți diferența dintre sportivii profesioniști, așa ca noi, și ceilalți amatori care vorbesc numai prostii”, a mai menționat Marina Tauber.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture