Crimă înfiorătoare la Soroca. Un minor drogat a ucis cu un topor un bărbat de 90 de ani

0

În seara zilei de 18 noiembrie, poliția din Soroca a fost sesizată de un locuitor al satului Ocolina din raionul Soroca, care a comunicat că și-a găsit vecinul în vîrstă de 90 de ani omorât în propria locuință. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit preliminar, că bătrânul în vârstă de 90 de ani  ar fi fost omorât cu un obiect ascuțit, deoarece avea leziuni corporale provocate prin tăiere în regiunea gâtului și capului.

„La scurt timp de la  comiterea infracțiunii, pe cazul dat a fost reținut un tânăr de 17 ani, locuitor al aceluiași sat, fiind suspectat de comiterea omorului. Pe hainele suspectului au fost depistate urme de sânge, iar în urma cercetării efectuate de polițiști, la domiciliul acestuia a fost găsit un topor, pe lama căruia au fost găsite fire de păr asemănător cu al victimei. În urma testării alcoolscopic s-a stabilit că suspectul nu consumase băuturi alcoolice, însă în rezultatul examinării probelor biologice prelevate s-a constatat că tânărul ar fi consumat droguri. Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.145 al.2, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore”, se arată în comunicatul emis de Poliția Republicii Moldova.

Menționăm faptul că conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii de omor intenționat săvârșit cu bună ştiinţă profitînd de starea de neputinţăcare se datorează vîrstei înaintate și cu deosebită cruzime, riscă pedeapsă cu închisoare de până la 20 de ani sau detențiune pe viață.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture