Cum să alegi cadoul potrivit de Anul Nou?

0

Până la Revelion au rămas zile numărate, iar pregătirile sunt în toi. E bine să pregătești din timp și cadourile pentru cei dragi. Comercianții din Bălți au scos spre vânzare o gamă largă de cadouri dulci. Prețurile acestora încep de la 25 de lei și ajung până la 300 de lei. Totul depinde de dimensiunea, cantitatea dulciurilor și ambalaj.

În magazine puteți găsi dulciuri pentru copii, după orice gust, culoare și buzunar.

Astăzi găsim pe piață zeci de companii care se întrec la ambalarea dulciurilor pentru cei mici. De exepmplu sunt disponibile cutii sub forma tigrului, simbolul anului 2022.

Pentru adulții care la fel iubesc cadourile, există seturi care includ ciocolată, prăjituri, alune și cafea. De asemenea, clienții pot opta pentru seturi individuale, efectuate după preferințele și dorințele fiecăruia. Poate fi adăugată o sticlă de vin sau mici figurine de Crăciun.

Unii bălțeni au decis deja, ce cadouri vor alege.  Aceștia vor opta pentru un ambalaj aprins cu cantitatea de cel puțin 500 de grame.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture