Cum se pregătește orașul Bălți de Revelion

0

Pregătiri pe ultima sută de metri. Administrația locală a început să facă amenajările speciale pentru sărbătorile de iarnă. Primarul interimar al orașului, Tatiana Dubițkaia s-a întrunit în ședință cu reprezentanții întreprinderilor municipale și agenții economici din localitate pentru a planifica decorarea orașului. În acest an, pregătirile au început  mai târziu din cauza deficitului din bugetul orașului local.

Larisa Bragari șefa  ÎM „Direcția Construcții Capitale”, a menționat, că la moment angajații verifică funcționalitatea luminițelor festive.  Mult așteptatul brad, va sosi la Bălți, mâine, 17 decembrie. Tot atunci va începe instalarea acestuia.Tradițional, în piața ,,Vasile Alecsandri”, va fi amenajată o scenă, pe care vor evolua artiști.

În centrul orașului a început instalarea căsuțelor pentru târgul de Revelion, precum și a caruselelor. Potrivit autorităților, curând va începe și amenajarea unui patinuar.Autoritățile planifică să decoreze trei troleibuze, care vor circula prin oraș.

Administrația orașului Bălți îndeamnă agenții economici să se implice și ei în decorarea orașului pentru sărbătorile de iarnă.Pe 24 decembrie, ora 17:00, va avea loc deschiderea festivă a pomului de Crăciun.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture