De ce oamenii joacă la loterie?

0

Fiecare dintre noi cel puțin o dată în viață și-a încercat norocul jucând la loterie. Prețul unui bilet de loterie este cu adevărat incomparabil cu jackpot-ul care poate fi câștigat. Sumele mari de bani, au atras întotdeauna interesul oamenilor. Și mai mare devine interesul într-o țară săracă, precum Moldova. Majoritatea cetățenilor speră să îmbogățească procurând un bilet. În urma unui vox realizat, am aflat că puțini sunt cei care câștigă vreo sumă de bani. Potrivit oamenilor, cea mai mare sumă câștigată a fost 300 de lei. Alții consideră loteria o păcăleală.

Unii oameni visează să câștige la loterie pentru a acoperi datoriile, împrumuturile sau pentru a finisa reparațiile. Mulți au rămas dezamăgiți, că norocul nu le-a surâs niciodată.

Vânzătorii chioșcurilor, spun că uită numărul biletelor vândute zilnic. Unii câștigă 500, uneori câte 1000 de lei, alții însă au parte de mai puțin noroc. Femeia spune că au fost cazuri că, oamenii au câștigat 50 de mii și 500 de mii de lei.

Studiile demonstrează că loteriile devin atrctive, în primul rând pentru oamenii cu venituri mici și medii, care speră să-și îmbunătățească situația financiară.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture