DARURI PENTRU COPIII CU NEVOI SPECIALE ȘI MAMELE LOR

Mamele care au grijă de copii cu nevoi speciale din Bălți au fost plăcut surprinse de mebrii asociației obștești „Speranța”. Atât ele, cât și copiii lor au primit în dar haine și produse pentru igienă.

Raisa Ceremuș, președintele asociației, spune că acțiunile de caritate au demarat din decembrie.

Ieri au fost câteva mame care au copii cu dizabilități. Astăzi au mai venit câteva. Le așteptăm pe toate. Vom continua aceste acte de caritate până la sfîrșitul lunii ianuarie, pentru ca toții copiii și mamele acestora să primească cadouri sau ajutorul necesar”.

La rândul lor, mamele și-au exprimat mulțumirea pentru gestul de caritate oferit cu regularitate de membrii ONG-ului.

Aleg haine pentru copiii mei care stau țintuiți la pat. Fiica a fost traumată la naștere. Fiul la un an și jumătatea a suportat o operație, după care de asemenea a rămas invalid. Avem nevoie de haine, mâncare, scutece”.

Aleg haine pentru fetița mea. Fiica este invalidă de gradul I după ce a suferit o traumă încă la naștere. Acum are 24 de ani. Ea merge, dar are probleme de dezvolare”.

În acest an, asociația obștească „Speranța” a reușit să aducă bucurie în casele mai multor familii. Datorită eforturilor comune și susținerii din partea sponsorilor, 1700 de copii au primit cadouri.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture