DE CRĂCIUN S-AU BUCURAT ȘI DEȚINUȚII

De Crăciun s-au bucurat și deținuții. La Penitenciarul nr.11 din municipiul Bălţi, în ziua de sărbătoare a fost organizat un concert cu tematică religioasă.

La eveniment au fost prezenţi femeile deţinute, minorii, deţinuţii din sectorul de deservire gospodărească şi cei aflaţi la regim iniţial. Unii din ei au recitat poezii şi au cântat colinde.

Deţinuţii care nu au fost la concert au fost vizitaţi în celule de bibliotecarul Bisericii „Sfântul Petru şi Pavel”, care i-a felicitat cu Naşterea Domnului şi le-a dăruit dulciuri, cărţi şi calendare religioase. La rândul lor, cei care participă la programul de terapie socială „Încrustarea în lemn” au dăruit bisericii o icoană din lemn.

Organizarea unor astfel de concerte în preajma sărbătorilor de iarnă a devenit o tradiție, pentru a crea o astmosferă de sărbătoare și pentru cei de după gratii.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture