Cele mai periculoase străzi din municipiul Bălți. Poliția patrulează în regim sporit

Strada Ștefan cel Mare, Decebal, Nicolae Iorga și Calea Ieșilor sunt cele mai periculoase străzi din municipiul Bălți. Aici pe parcursul anului 2015 au fost înregistrate un număr mare de accidente rutiere. Poliția patrulează străzile în regim sporit.

Angajații regimenului de patrulare Nord patrulează mai activ pe străzile cu risc sporit de accidentare pentru a diminua și a preveni pericolul de accidentare. Cele mai multe accidente rutiere care predomină în municipiul Bălți sunt cu implicarea pietonilor. Din 100 accidente rutiere înregistrate, 42 de accidente au fost cu tamponarea pietonilor”, a menționat Eugen Munteanu, comandant de pluton al Regimentului de Patrulare Nord.

Locuitorii din preajmă spun că nu o dată au fost martorii unor tragedii.

Aici o mașină a lovit o fată și a fugit de la locul accidentului. S-a întâmplat vre-o trei luni în urmă. De aceea eu am grijă pe unde traversez strada”.

Știu că un accident s-a produs chiar lângă supermarket, pentru că nu au traversat strada pe zebră. Nopatea este și mai rău”.

Chiar aici unde stăm noi la semafor s-a întâmplat un accident. În general, aici la zebră și la semafor e periculos. Atât șoferii și pietonii încalcă regulile de circulație”.

Potrivit poliției, principalii factori care au provocat accidentele sunt nerespectarea marcajelor rutiere şi conducerea automobilelor în stare de ebrietate.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture