De sărbătorii, peste 500 de salvatori vor lucra non-stop

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale va activa de sărbători într-un regim sporit. Angajaţii Serviciului Situaţii Excepţionale vor asigura securitatea antiincendiară şi vor interveni la solicitarea cetăţenilor în situaţii de risc.

În perioada 25 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016 la datorie vor fi peste 500 de pompieri şi salvatori într-un regim de 24 de ore. Mai mult, gărzile de intervenţie vor fi suplinite cu efectiv de rezervă, care va ieși pentru activitate în caz de necesitate. În de luptă vor fi incluse pentru intervenţie 120 de autospeciale, care vor fi gată să intervină pentru lichidarea incendiilor, deblocări, dar şi acordarea ajutorului calificat.

Serviciul Situaţii Excepţionale îndemnă populaţia să respecte regulile antiincendiare şi să evite utilizarea materialelor pirotehnice. În caz de situaţii de risc, oamenii sunt îndemnaţi să apeleze de urgenţă telefonul 901, pentru ca pompierii şi salvatorii să poată interveni.

allmoldova.com

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture