De Ziua Copiilor, la Bălți, vor fi organizate evenimente festive

La 1 iunie în muncipiul Bălți vor fi organizate evenimente dedicate Zilei Internaționale a Copiilor.

La sărbătoare sunt invidați nu doar picii, ci și maturii, unde fiecare va putea petrece timpul mimunat. Prin dispoziția primarului din 28 mai 2021 a fost aprobat comitetul organizațional pentru desfășurarea sărbătorii, au fost elaborate planurile social-culturale și a evenimentelor de binefacere, dar și evenimentelor cultural-festive. În mare parte evenimentele vor avea loc în aer liber. Începând cu ora 9, în centrul orașului vor fi organizate expoziții, iarmaroace și concursuri.

Tradițional, un program amplu îi așteaptă pe copii în parcul ,,Andrieș”, unde vor fi organizate concursuri, flashmoburi, jocuri sportive și programe distractive.

Sărbatoarea este zi lucrătoare, în pofida acestui fapt, în mai multe țări ale lumii sunt organizate evenimente de sărbătoare, acțiuni naționale și mitinguri în susținerea copiilor dezavantajați.

Ziua copilului este o importantă mișcare socială, care permite de a atrage atenția asupra condițiilor și circumstanșelor de viață a generațiilor viitoare. Sărbătoarea este un motiv de a reaminti societății, că copii sunt viitorul întregii omeniri. Copii contează pe noi, au încredere deplină și completă în noi, au nevoie de noi și nu pot trăi fără noi. Haide-ți să nu le dezamăgim speranțele copilăriei, dar să-i ajutăm să fie mai fericiți și iubiți

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture