De ziua națională a tineretului, șefa statului a plantat puieți alături de tineri și persoane vârstnice

0
De ziua națională a tineretului, împreună cu câțiva tineri, dar și colegi vârstnici interesați de protecția mediului, șefa statului, Maia Sandu a mers în rezervația Plaiul Fagului din satul Bahmut, Călărași, unde au sădit ghindă de stejar pentru a ajuta la regenerarea naturală a pădurii.
«Astfel ne-am alăturat Campaniei naționale de înverzire a plaiului, care a început sâmbătă, pe 13 noiembrie.Felicitări tuturor celor care au participat ieri și azi la plantare în diferite localități din țară, inclusiv colegilor din Guvern și Parlament și celor din secretariatul Președinției. Efortul nostru comun e o contribuție importantă pentru viitorul Republicii Moldova. Campania de înverzire va continua până pe 27 noiembrie. Implică-te și tu! Verifică pe pagina mediu.gov.md unde și când vor avea loc activități de înverzire în localitatea ta și ieși la plantat pădure! Acționând împreună, putem lăsa generațiilor următoare o țară verde, sănătoasă și prosperă.», a scris pe profilul său de Facebook, Maia Sandu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture