Durleșteanu critică vizita Nataliei Gavrilița la Londra: De ce cheltuiți banii publici?

0

Fosta candidată la funcția de premier al R. Moldova, Mariana Durleșteanu, este deranjată de faptul că Natalia Gavrilița a plecat astăzi la Londra. Potrivit lui Durleșteanu, Gavrilița cheltuie în zadar banii cetățenilor pentru vizitele de peste hotare, transmite Știri.md.

«Natalia, de ce cheltuiți banii publici când puteți face online întrevederi. 

Vreau să știu unde va fi această întrevedere? 15 Noiembrie este luni și Toți muncesc … ce să faceți acolo? 

Să ziceți că ați muncit la un Fond de Investiții… să fiți serioasă! Noi încă avem apă potabilă față de ceea ce ați făcut în Kârgâzstan, etc!», se arată în comentariul lui Durleșteanu la postarea Guvernului pe pagina de Facebook.

Amintim că în perioada 15-16 noiembrie curent, premierul Natalia Gavrilița se va afla în vizită la Londra, cu ocazia desfășurării „Zilei Pieței de Capital din Moldova” la sediul Bursei de Valori din Londra.

Potrivit unui comunicat emis de guvernul R.Moldova, prim-ministra se va întâlni cu  Julia Hogget, Directorul Executiv al Bursei de la Londra și cu reprezentanți ai mediului de afaceri. Gavrilița va prezenta angajamentele Guvernului în domeniul dezvoltării mediului de afaceri, precum și oportunitățile pentru businessul internațional de a investi în Republica Moldova.

În cadrul vizitei, prim-ministra va avea întrevederi cu reprezentanții băncii J.P Morgan care este un lider global în servicii financiare, dar și cu vice-presedintele Citi Bank, Levente Griffler.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture