Din cauza coronavirusului accesul transportului interurban în Bălți a fost restricționat

Transportului interurban ia fost restricționat intrarea în oraș, cât și  circulația pe străzile Bălțiului. Acum vehiculele vor avea acces doar la autogară, traversând centura de ocolire a orașului. Viceprimarul, Nicolai Grigorișin a anunțat despre decizia Comisiei pentru Situații Excepționale. El a menționat că și numărul unităților de transport interurban va fi redus.  

Zilnic în Bălți ajung circa 5000 de oameni, din raioanele adiacente orașului. Pe teritoriul autogării, care este în subordinea Ministerului, ar trebui instalate scanere termice și luate toate măsurile pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

La Bălți, măsurile de siguranță aplicate în locurile aglomerate au fost întărite. Întreprinderile municipale dezinfectează stațiile de așteptare a  transportului public, troleibuzele, autobuzele, curțile și scările de bloc.

Из-за коронавируса междугороднему транспорту ограничили въезд в Бельцы

Из-за коронавируса междугороднему транспорту ограничили въезд в Бельцы

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 16. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture