Din parcul central din Bălți sunt furați arbuștii

Noi furturi din parcul central. De această dată florile și tufarii plantați recent, au dispărut. Responsabilii spun, că la mijloc ar fi mâna vandalilor, care anterior au mai făcut astfel de acțiuni. Primarul orașul intenționează să lupte cu această clasă de infractori, prin instalarea unor camere de supraveghere în piața din centrul orașului. Pe lângă locurile pline de plantări, anterior vandalii au distrus urnele pentru gunoi sau terenuri de joacă.

Vandalii continuă activitatea infracțională la Bălți. Fură flori și arbuști. Svetlana Novicova, șefa întreprinderii municipale „Amenajarea teritoriului şi spaţii verzi Bălţi”, a povestit despre acest lucru în cadrul ședinței la distanță a primărie. Potrivit ei, tufarii dispar imediat după plantare, și nimeni nu poate prinde infractorul.

Amintim că săptămâna trecută, viceprimarul a spus că în curând în piața centrală a orașului vor fi instalate camere de supraveghere, pe care le va cumpăra Renato Usatîi. Camerele vor fi conectate la serverul din incinta inspectoatului de poliție.

Potrivit viceprimarului Nicolai Grigorișin, atacurile huliganilor sunt axate și asupra iluminatul stradal, terenurile de joacă, coșurile de gunoi și opririle pentru transportul public. Prejudiciul este enorm. Totul trebuie să fie restaurat din bugetului local. Iar vandalii rămân nepedepsiți.

В центральном парке Бельц воруют кустарники

В центральном парке Бельц воруют кустарники

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 5. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture