Medicii din suburbiile Bălțiului, în continuare vor fi transportați la muncă și acasă gratuit

Angajații sistemului medical din Bălți, care sunt antrenați în tratarea pacienților cu coronavirus, vor fi transportați și în continuare către locul de muncă și acasă. O astfel de decizie vine după ce contractele încheiate în luna aprilie curent, cu companiile prestatoare de transport au fost prelungite.

La Bălți, medicii care se ocupă de tratamentul pacienților cu coronavirus și care locuiesc în afara orașului vor beneficia în continuare de transport gratuit care îi duce la muncă și acasă. Despre acest lucru a anunțat viceprimarul, referindu-se la dispoziția primarului. El a adăugat că a fost luată o decizie de extindere a relației contractuale cu transportatorii.

Șefa Direcției de Sănătate, Feodora Rodiucova, a menționat că aceasta a fost o decizie corectă, deoarece medicii sunt acum nu numai supraocupați, dar și lucrează cu risc pentru propria sănătate și viață. Merită să fie îngrijiți.

Amintim, că în luna aprilie curent, pentru lucrătorii medicali ai secției de boli infecțioase unde se tratau persoanele infectate cu coronavirus și care locuiesc în afara orașului, a fost organizat transport gratuit. În acest scop, au fost organizate 8 rute.

В Бельцах медиков из пригородов и дальше будут бесплатно привозить на работу и домой

В Бельцах медиков из пригородов и дальше будут бесплатно привозить на работу и домой

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 4. August 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture