Dodon a răspuns cu insulte la ancheta despre vacanța sa de lux: «Șacali, câini»

101

,,Eu vam spus câinii latră, șacalii încearcă să muște. Iată cazul.”

Insulte tipice, în stilul lui Igor Dodon, au fost spuse de către pretendetul la un nou mandat de președinte în cea mai recentă ediție a emisiunii ,,Președintele Răspunde”, cu privire la investigația liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, despre cum și-a petrecut Dodon vacanța de vară din luna august. Mai exact a făcut detox la clinica privată din suburbia Moscovei ,,Verba Mayr”, unde a beneficiat din surse necunoscute, de programul Detox Mayr, care prevede un complex de tratamente de curățare a organismului. După informația apărută, și ZdG a verificat cele spuse de Usatîi, astfel jurnaliștii au pus cap la cap mai multe detalii și au descoperit mai multe coincidențe despre faptul că Dodon a trecut pe la clinica meționată de Usatîi, cum ar fi imaginile care, au fost filmate pe o alee dintr-o pădure de conifere,

sunetul mai multor avioane care zburau se pare la o altitudine mai joasă, semn că este un aeroport prin preajmă, dar și doamnele care se plimbau pe biciclete în timpul filmării cu Igor Dodon în rol principal.

Ieri, în cadrul conferinței de presă, liderul ,,Partidului Nostru” a prezentat convorbirea telefonică cu recepționera de la Verba Mayr, unde ultima ia comunicat că Igor Dodon a fost cazat într-o cameră Junior Suite, iar pentru un astfel de sejur prețurile ajung la 221 900 de ruble rusești de persoană.

,,El a avut un program clasic. Programul de detoxifiere a organizmului. Se numește Detox Mayr. Igori Nicolaevici a avut un astfel de program. Pentru o săptămână de program costul va fi de 221 900.”

Liderul Partidului Nostru a explicat ce înseamnă o cură de detoxifiere în percepția moldovenească.

,,Detox este o procedură pentru bețivani (alcoolici) ca Igor Nicolaevici. Ai mâncat vreo două frunze de varză murată, ai băut niște moare și ți-ai revenit.”

Igor Dodon nu a negat dar nici nu a confirmat informațiile aduse de Renato Usatîi, însă a recurs la niște înjurături. Amintim că astfel de înjurături au mai fost folosite de Igor Dodon și în trecut, când la numit pe Usatîi ,,balabol”. Asta se întâmpla după ce pe 26 august Usatîi spunea că Dodon va merge la odihnă pe muntele Athos, în replică ultimul a comentat ,,Și dacă eu mâine nu merg, cine va fi balabolul?”, iar pe 28 august a plecat.

Dodon a răspuns cu insulte la ancheta despre vacanța sa de lux: «Șacali, câini»

Dodon a răspuns cu insulte la ancheta despre vacanța sa de lux: «Șacali, câini»

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 25. September 2020

Cmentariile sunt închise