Dodon, despre chemarea la PG: Guvernarea nu știe ce să mai inventeze

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, care a fost citat în această dimineață să se prezinte la Procuratura Generală, a venit cu o reacție în acest sens.

0

”Vă anunț că oficial nu am primit niciun fel de citație. Iar dacă voi primi, la sigur mă voi prezenta”, a declarat Dodon. De asemenea, Dodon a menționat că dosarul în care este implicat este un show, iar când va reveni în R. Moldova dintr-o deplasare, acesta va oferi mai multe detalii, transmite Știri.md.

,, Tot aici vă anunț că subiectul Energocom, despre care se vorbește, are deja vreo 13 ani vechime (din anii 2008-2009), a fost demult analizat din toate unghiurile și consumat, acest subiect nu conține absolut nimic dubios și incriminator în privința mea personal. S-a încercat și pe timpul statului capturat de Plahotniuc, pe timpul AIE1 și AIE2 sa fie plămădit ceva din acest caz. 

E un subiect la fel de steril ca acuzația că aș fi ocupat nelegal funcția de președinte al Federației de Șah, concomitent cu cea de șef de stat. Toate, însă, au fost puse la locul lor, totul a fost conform legii.

Vreau să vă asigur că acest subiect cu citația la Procuratură e o fumigenă lansată în mass-media, fiindcă azi guvernarea nu știe ce să mai inventeze pentru a distrage atenția cetățenilor de la tarife, eșecuri, prețuri mari, alegeri antidemocratice la Bălți și căderea PAS-ului în sondaje.

În curând revin la Chișinău, sunt într-o deplasare de serviciu de o zi peste hotare, și voi da comentarii mai desfășurate pe situația din țară, despre cât de grav degradează lucrurile și cât de fierbinte politic va fi primăvara care vine. Dacă cineva crede ca prin astfel de show-uri se va distrage atenția oamenilor de la sărăcie, creșterea de prețuri și tarife, capturarea instituțiilor de stat… greșește.

Încercarea de a mă intimida nu va avea sorți de izbândă. Suntem și vom fi întotdeauna gata să ripostăm uzurpatorilor și incompetenților…, chiar dacă și-au schimbat pielea, dar nărăvul e același”, a declarat Dodon.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture