Dodon vrea să-i fie aduse mulțumiri

După ce a fost la Bălți și a promis cu 25 de milioane de lei mai mult pentru drumurile din oraș, fără a consulta parlamentul și guvernul, Președintele Igor Dodon, așteaptă ca plătitorii de impozite din zonă să-i aducă mulțumiri, pentru acest lucru, în pofida faptului că aceștea contribuie anual la bugetul național cu mai mult de un miliard de lei.

În noul episod al emisiunii online unde Dodon răspunde cetățenilor, acesta i-a răspuns și la afirmațiile viceprimarului de Bălți, cu privire la amenințarea în adresa lui Nicolai Grigorișin, din partea Președintelui Republicii Moldova.

Conducerea Bălțiului ar trebui să-i spună mulțumesc lui Igor Dodon și să îi mulțumească președintelui. Pentru ce? Pentru faptul că Bălțiul, care transferă anual aproximativ un miliard și jumătate de lei către bugetul republican, îi vor fi alocate cu 25 de milioane în plus pentru reparația drumurilor. Asta în pofida faptului că Renato Usatîi, la o întâlnire cu premierul Ion Chicu, a cerut repartizări corecte și cel puțin 190 de milioane de lei doar pentru 2020.

Igor Dodon, în emisiunea sa online, a mai declarat că nu l-a amenințat pe viceprimarul Nicolai Grigorișin. Pentru că el este un președinte integru,iar conducerea Bălțiului este nimeni.

La rândul său, Nicolai Grigorișin consideră că amenințarea este o ticăloșie și, iar a minți mai târziu despre acest lucru este o lașitate.

De asemenea viceprimarul a menționat, că locuitorii din zonă nu ar trebui să mulțumească nimănui că le-a returnat o mică parte din banii lor.

Додон требует себя благодарить

Додон требует себя благодарить

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 20. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture