Doi bărbați, reținuți în flagrant în timp ce vindeau droguri unor militari ai Armatei Naționale

Doi bărbați de 32 și 41 de ani, originari din raionul Cahul, au fost reținuți în flagrant în timp ce vindeau droguri la consumatori. Cumpărătorii s-au dovedit a fi  doi militari ai Armatei Naționale, scrie agora.md.

Polițiștii au stabilit că suspecții cultivau plante de cânepă, apoi vindeau mugurii de canabis și a marijuanei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile și automobilele suspecților, polițiștii au  depistat peste două kg de marijuană, bani proveniți din realizarea drogurilor, cântare la scara mică, precum și dispozitive destinate consumului de droguri.

Drogurile erau vândute de la 150 până la 200 lei per gram. Astfel, dacă membrii grupării infracționale își realizau scopul infracțional, urmau să obțină un venit de aproximativ 400 de mii de lei din vânzarea întregii cantități de droguri aflate în posesie.

Menționăm că, militarii sunt cercetați penal pentru păstrare de droguri, la aceștia au fost depistate câteva zeci de grame de droguri.

În cazul în care le va fi demonstrată vinovăția,  cei doi bărbați, suspectați de comercializarea drogurilor riscă închisoare pe un termen de la șapte până la 15 ani.

Foto: agora.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture