Zona pietonală din preajma Spitalului Clinic Bălți va fi reparată

Trotuarele din preajma Spitalului Clinic Bălți ar putea fi mai accesibile pentru pietoni. În cadrul emisiunii ,,Itoghi Nedeli”, viceprimarul Nicolai Grigorișin a anunțat despre planurile administrației locale de a renova zona pietonală din apropiera instituției medicale. Locuitorii acestui sector s-au adresat primăriei de nenumărate ori cu rugpmintea de a efectua lucrări de reparații a trotuarelor. Găurile și denivelările  reprezintă un adevărat pericol pentru oameni.

Administrația locală planifică amenajarea căilor de acces către toate departamentele instituției curative, inclusiv secția Primiri Urgente.

Anul trecut Renato Usatîi a lansat  la Bălți programul Orașul Pietonal. Acesta prevede amenajarea trotuarelor și reparația drumurilor din localitate. De asemenea programul cuprinde și zonele periferice ale orașului. Pentru lucrările preconizate în anul 2021 acestui s-a planificat alocarea a 42,5 milioane de lei. În 2020, s-au cheltuit 63,7 milioane de lei, dintre care 32,4 milioane de lei provin dintr-un împrumut.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture