Doi frați au fost reținuți, fiind suspectați pentru jaf și tentativă de viol. Ce spune victima?

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiuni  riscă de la 5 la 12 ani de închisoare.

Doi frați au fost reținuți fiind suspectați de jaf și tentativă de viol. Aceștia au virstele cuprinse între 17 și respectiv 18 ani.

În seara zilei de 19 octombrie, polițiștii din Hîncești au fost sesizați  de o tânără de 17 ani despre faptul că a fost victimă a  unei tentative de viol și jaf, se arată în comuncatul emis de Poliția R. Moldova.

„Tânăra a comunicat polițiștilor că este din raionul Leova, dar aflându-se în mun. Hîncești, de ea s-ar fi  apropiat doi tineri și  aplicând forța fizică, au dus-o într-o clădire abandonată  încercând să  întrețină  un raport sexual.  Tentativa a eșuat datorită faptului că aceasta a opus rezistență și a  strigat după ajutor. Astfel, suspecții au reușit să fugă, reușind însă să-i sustragă telefonul.Ulterior, tânăra  a alertat poliția “, se arată în comunicatul emis de Poliția R. Moldova

Imediat polițiștii s-au mobilizat și, ca  urmare a acțiunilor  operative,  suspecții  au fost depistați într-o casă din localitatea Hîncești. Cei doi nu s-au subordonat și au opus  rezistență  încercând să fugă, la cerințele legale.

Aceștia au fost reținuți,  fiind inițiate două cauze penale  pentru jaf și tentativă de viol.

Menționăm faptul că conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea infracțiuni  riscă de la 5 la 12 ani de închisoare.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture