Șapte bărci au fost adunate de pe malul drept al râului Nistru

La momentul actual polițiștii de frontieră cercetează cazul sub toate aspectele în vederea stabilirii și sancționării posesorilor.

Zona de frontieră a Direcției regionale Est, mai ales de-a lungul râului Nistru rămîne a fi una dintre cele mai solicitate pentru tot felul de activități de agrement. Anume această zonă este perfectă pentru pescarii amatori sau cei  profesioniști. Însă pentru a te afla și practica acest hobby într-o zonă cu acces restricționat este absolut necesar să cunoști regulile ce îți permit să te bucuri de timpul liber.

Astfel, o echipă de polițiști de frontieră din cadrul SPF Tudora-1 și ai Direcției regionale Est au întreprins acțiuni privind contracararea ilegalităților pe segmentul de responsabilitate, se arată într-un comunicat emis de Poliția de Frontieră.

Astfel în urma măsurilor întreprinse, au fost ridicate pe malul drept al râului Nistru șapte mijloace plutitoare care nu sunt înmatriculate potrivit legislaţiei în vigoare. Acestea nu se aflau la locurile stabilite, și anume la debarcaderul public. Menționăm faptul că  acestea au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Tudora.

La momentul actual polițiștii de frontieră cercetează cazul sub toate aspectele în vederea stabilirii și sancționării posesorilor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture