DOI INDIVIZI, REȚINUȚI PENTRU OMORUL TAXIMETRISTULUI DIN BĂLȚI

Poliția a reținut doi fraţi cu vârste cuprinse între 25 și respectiv 27 de ani, domiciliați în satul Nișcani, raionul Călărași, fiind suspectați de omorul unui taximetrist, a cărui craniu a fost găsit la începutul anului într-o livadă.

Bărbatul ucis avea 43 de ani, era domiciliat în municipiul Bălți şi activa în calitate de taximetrist.

Potrivit informaţiilor acumulate, în seara zilei de 12 decembrie 2015 tinerii consumaseră băuturi alcoolice la o stână din apropierea oraşului Bălţi, după care au hotărît să meargă în satul Cubolta la o cunoștință de-a lor. Pe traseul Bălți-Sângerei, suspecții au oprit o maşină de taxi.

Bărbaţii, având scopul de a răpi automobilul, l-au omorât pe taximetrist prin înjunghiere în zona gâtului şi l-au aruncat într-un câmp. Ulterior suspecții au accidentat mașina, abandonând-o în apropierea satului Gura Căinarului, raionul Florești.

Interogați de poliție, bănuiții și-au recunoscut vina pe deplin. Anterior, condamnați pentru furt și viol, aceştia riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture