Doi tineri au decedat în urma unui accident rutier produs în apropiere de Postul Vamal Leușeni

0
Doi tineri în vârstă de 21 de ani, au decedat în urma unui accident rutier care s-a produs produs pe traseul Leușeni-Hînceşti. Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Hîncești a fost sesizat în jurul orei 8 prin intermediul serviciului unic de urgență 112, să intervină la documentarea unui accident rutier.
 „În contextul dat polițiștii, imediat au reacționat și s-au deplasat la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Astfel, în cadrul documentării polițiștii au stabilit că automobilul de marcă BMW, condus de un bărbat, care avea vîrsta de 21 de ani, dorind să depășească un TIR s-a tamponat cu un automobil  de model Chrysler, în rezultat automobilul Chrysler s-a proiectat în alt automobil de model Toyota, care se deplasa regulamentar„, se arată în comunicatul emis de IP Hîncești.
Mai mult decât atât în urma traumelor primite șoferul și un pasager de 21 ani din automobilul BMW au decedat pe loc.
Menționăm că pe cazul dat  a fost dispusă inițierea unui proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture