Doi tineri au sustras biciclete în valoare de 21 000 lei, dar au fost reținuți de polițiști

Actualmente aceștia sunt cercetați penal pentru furt.

0

Doi tineri cu vârstele de 24 de ani și 26 de ani, locuitori a capitalei, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani, fiind suspectați de comiterea furturilor de biciclete. Anterior fiind cercetați penal pentru infracțiuni analogice și  Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora.

Potrivit comunicatului emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău suspecții pe parcursul nopții intrau în scara blocurilor de locuit prin acces liber și sustrăgeau biciclete. Aceștia au sustras cel puțin circa 6 biciclete ce erau lăsate fără supraveghere de către proprietari, în blocurile de locuit amplasate pe str. Calea Orheiului și com. Stăuceni str. Livezilor. Prin acțiunile sale tinerii au cauzat proprietarilor un prejudiciu în suma de circa 21 000 lei.

Mai mult decât atăt acțiunile tinerilor au fost surprinse de camerele de supraveghere. Suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția. Ofițerii de investigație în continuare întreprind toate măsurile pentru depistarea bicicletelor sustrase ca ulterior să fie returnate proprietarilor.

Menționăm că actualmente aceștia sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la circa 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture